Unibet fogadási bónuszt

Ayoze Pérez már tudja, hogy a bajnokságban a kicsi még mindig biztos, de Newcastle United fiatal spanyol csatárja meggyőződött két dolgról. – Brighton különleges Unibet játék lesz – mondja. “És ez nehéz lesz.”

Ha Chris Hughton visszatér a Szent Jakab parkba szombat este, az egyenlet “különleges” részét képviseli, a korábbi Newcastle menedzser Brighton oldala Unibet kihasználja Rafael-t. Benítez két fő sztrájkoló, Dwight Gayle és Aleksandar Mitrovic elvesztése a Labdarúgó Szövetség elővigyázatossággal kapcsolatos ütközési szabályaihoz. Alan Pardew, amikor a csapat 11-es volt a Premier League-ben, a következő szezonban még mindig rangsorolódik – a figyelem középpontjában Pérez egy ismeretlen Unibet  magányos csatár szerepének értelmezése áll.

Gayle és Mitrovic hiánya, mindketten keveset szenvedtek fúj a fejre, amikor a League Cup nyert Cheltenham ellen kedden, frusztrált Benítez. – Jól vannak – mondta -, de ez az angol szabályok. – Elhagyja őt Pérez felé, hogy vezesse a vonalat, mivel Newcastle továbbra is Unibet fogadási bónuszt törekszik a Premier League állapotának helyreállítására az első kísérlet során.

– Csak az egyetlen illeszkedő csatárról van szó – mondta a 23 éves Pérez, akinek bizalmát erősítette meg a Liga győzelmei a Reading és Bristol City otthonában.

Azok a győzelemek, amelyek a Fulham elleni vereséget követték és Huddersfield, de Pérez ezeket a veszteségeket kulturális sokknak írja le. „A bajnokság keményebb, mint a Premier League, 100% -kal keményebb” – mondta. „De most alkalmazkodtunk ehhez a Unibet bajnoksághoz.Annak ellenére, hogy még mindig sok munka van ahhoz, hogy magabiztosabbá váljunk és jobb labdarúgást játszhassunk. Brighton szinte elnyerte a promóciót tavaly, így ők jóak, és biztos vagyok benne, hogy most ismét ott lesznek ott – de nyerhetünk. fokozott fizikai tulajdonságaihoz. – Azt mondanám, hogy a bajnokság a hatodik legjobb bajnokság a világon – mondta Pérez. „Sok jó csapat van sok Unibet pénzzel. Ez nehéz.Rafael Benítez, amit Newcastle küzdelmei nélkül mozgattak Louise Taylor További információ

„Fizikailag nehezebb. De ez több. A szerelvényekről van szó, annyi. A legtöbb héten játszik. Nagyon fáradtnak érzi magát, és egy nagyobb csapatra van szüksége a túléléshez. Nincs letiltva. És minden játékban 100% -ban fizikailag meg kell adnod.Sokkal inkább a bonusz Unibet második golyó, a győztes csaták megnyerése, mint a Premier League. Látod a szemükben. Mi vagyunk a legnagyobb klub ebben a bajnokságban, és azt akarják mondani, hogy megállták a Newcastle-t, vagy megverték Newcastle-t. Egy ilyen klub megverése nagy pillanat volt unibet sportfogadás bónuszok számukra. Most már tudjuk, mit várhatunk. Ugyanaz lesz minden mérkőzés. Lehet, hogy először sokk volt, de most már tudjuk, hogy minden csapat fel fog emelni a játékunkat. Mindenki játék a szezonban.A csapatok keményen Unibet futnak, annyira futnak, de meg kell próbálnunk jó labdarúgással legyőzni őket. Benítez csapatából ismét kihagyják, amikor kétségbeesetten próbál megpróbálni a menekülést. – Ez nem változott – még akkor sem, amikor leereszkedtünk. Természetesen a kiesés rossz volt, de egyszer nem gondoltam elhagyni.

„Úgy gondolom, hogy itt maradok a legjobbak a karrierem számára. Ha egy helyen boldog vagy, miért hagyod el?A nyár folyamán más csapatokba mentem volna, de nem. ”

És Barcelona? – Ez valami nagy – mondta. „De ha elkezdnék Unibet gondolkodni„ Barcelona, ​​oh Barcelona ”, akkor tévedne. Newcastle mindent megadott nekem. ”

Az egykor hasonlóan hűséges Hughton számára is Unibet kivételes alkalom lesz, de egyetlen hangsúlya a Benítez-nél. „A naptárunk egyik legnagyobb játékosa” – mondta Brighton vezetője, aki Anthony Knockaert, az ő tehetséges csapattársa, nem lesz a „két-három” játékos között. „Newcastle-t több mint 50 000 ember előtt játszani egy olyan légkör, amelyet a fiúk fognak magukba venni.”